Need help, call us on +44 1603 760055 +1 44 1603 760055

0

You have no items in your shopping basket. Continue Shoppingor Log in

  1. Home
  2. Smartshop
  3. Herbs and Seeds
  4. Salvia Divinorum

Salvia Divinorum

Salvia of Salvia Divinorum is een psychoactief kruid en komt oorspronkelijk uit het Mexicaanse regenwoud. Al duizenden jaren wordt Salvia Divinorum door verschillende stammen gebruikt als hulpmiddel bij sjamanistische rituelen. Sinds enkele jaren is Salvia Divinorum ook doorgebroken in de westerse cultuur en wordt het verkocht in headshops en smartshops. Door haar unieke effecten en milde bijwerkingen is Salvia Divinorum ook in toenemende mate populair onder westerse psychonauten, die het kruid op recreatieve wijze gebruiken. Je kunt Salvia Divinorum bestellen in onze online smartshop.

Salvia kan zowel gerookt als gekauwd worden. Tegenwoordig wordt salvia in bijna alle gevallen gerookt in de vorm van een extract. Wanneer het wordt gerookt, is het effect van Salvia zeer sterk en overweldigend. De Salvorine A, de werkzame stof in Salvia, wordt snel opgenomen in je lichaam en de effecten verdwijnen ook weer snel. Een salvia trip duurt doorgaans zo’n 5 tot 10 minuten. Door Salvia Divinorum bladeren te kauwen, kan een veel rustiger en langduriger effect worden bereikt dan wanneer Salvia wordt gerookt. Hierdoor is het kauwen van Salvia ideaal voor religieus of ceremonieel gebruik. In verschillende stammen is het roken of verhitten van Salvia zelfs verboden. Het effect van Salvia Divinorum is niet te vergelijken met het effect van cannabis, LSD, MDMA of andere psychoactieve stoffen.

Je kunt gemakkelijk zelf Salvia Divinorum kweken. Deze planten worden opgekweekt vanuit; Salvia Divinorum geeft zelden levensvatbare zaden. Zelfs in de natuur plant Salvia zich voort door zichzelf te “stekken”. Wanneer de plant bezwijkt onder zijn eigen gewicht, valt deze om en zal het afgebroken gedeelte weer nieuwe wortels aanmaken. Door de hoge luchtvochtigheid in de gebieden waar Salvia Divinorum oorspronkelijk groeit kunnen nieuwe wortels gemakkelijk gevormd worden, waardoor het niet moeilijk is om zelf stekken te maken. Salvia Divinorum stekken zijn verkrijgbaar in onze online smartshop.

De risico’s van Salvia Divinorum zijn zeer beperkt. Hoewel de gebruiker zich erg raar kan gedragen wanneer deze onder invloed is, zijn er geen uitgesproken lichamelijke bijwerkingen. Het is verstandig om een tripsitter in de buurt te hebben, zeker bij de eerste trip. Dit is iemand die op je let en ervoor zorgt dat je onder invloed geen domme dingen doet. Salvia is niet verslavend; zowel geestelijk als lichamelijk.

Salvia Divinorum is in de meeste landen legaal. Hoewel Salvia voor de gezondheid een relatief ongevaarlijke substantie is, is het in enkele landen en Amerikaanse staten verboden. Het is niet verslavend, zowel lichamelijk als geestelijk. In Nederland mag Salvia legaal gekweekt, bewerkt en verkocht worden. Er zijn geen bekende sterfgevallen gerelateerd aan het gebruik van Salvia Divinorum.

Currently we are not offering products in this category.

In the meantime why not check out some of the following categories below.