0

You have no items in your shopping cart. Continue Shoppingor Log in

  1. Home
  2. Senserex – 5 caps
Senserex – 5 caps

Senserex – 5 caps

€34.95

Out of stock

Need advice?

Can't find the product you're looking for or need advice? Call us on +31242030026. We are more than happy to help you!

Why Lighthouse?

  • Worldwide discreet shipping
  • Ordered before 1pm, same day processed*
  • Pay with creditcard, and local methods
  • Lowest price guaranteed
  • Earn Sess Points Rewards
* GMT - Greenwich Mean Time
Senserex is een 100% natuurlijke erectiepil. Deze erectiepil speciaal is ontwikkeld om de erectie te ondersteunen en de potentie te verhogen. Senserex is er op gericht om u weer te laten presteren als voorheen, en dit op een 100% natuurlijke basis. Senserex blijkt een uitermate geschikt product te zijn om de verschillende aspecten van de prestatie en de lust te stimuleren.

Details

Gepassioneerd en lang genieten
Senserex zijn blauwe capsules met ieder een inhoud van 370 mg, verkrijgbaar in een verpakking van 5 capsules. Senserex werkt na ongeveer 3 kwartier. Één capsule is tot 36 uur actief in uw lichaam.

WAT IS SENSEREX?

Senserex zijn blauwe capsules met ieder een inhoud van 370 mg, verkrijgbaar in een verpakking van 5 capsules in een doordrukstrip. Senserex werkt na ongeveer 45 minuten. Één capsule is tot 36 uur actief in uw lichaam. 

ADVIES VAN DE DOSERING

Ongeveer één uur voor de seksuele activiteit één capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Voor meer informatie zie de bijsluiter op de verpakking. Niet meer dan één maal per etmaal innemen.

WAT ZIJN DE WERKZAME STOFFEN?

200 mg: Peptides van Rode Alg*
170 mg: Micro Kristallijne Cellulose
Ingrediënten staan vermeld op de verpakking.

* Een peptide is een molecuul dat bestaat uit meerdere aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

HOE MOET SENSEREX WORDEN INGENOMEN?

Slik de capsule in zijn geheel door met voldoende water. De tijd van werking kan per persoon verschillen, maar in de doorsnee duurt dit 45 minuten na inname. Senserex werkt op zijn best op een lege maag of na een lichte maaltijd. De werkzame stof wordt sneller in het bloed opgenomen als u een lege maag heeft.

Additional Information

Contents 5 caps

Write Your Own Review

Quality
Service
Price
Value

120-drlifestyle

https://www.lighthouseseeds.com/uk/senserex-5-caps.html